Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83
Gateway Albania | Advocacy for Albanian Exporters - Fushata e pranveres ka filluar

Fushata e pranveres ka filluar

Po përsa i përket  tarifës së anëtarësimit, do të pyesni ju? Ne kemi një lajm të mirë për ju: Themeluesit tonë kanë bërë një donacion organizatës sonë  jo-qeveritare, e cili na lejon të pranojmë jo pak, por 100  (!) anëtarësime të  reja, si "Anëtar Junior" dhe ju do të keni mundësinë të bashkoheni në këto anëtarësime falas, në qoftë se ju aplikoni menjëherë për një anëtarësim duke përdorur formularin e aplikimit.

Kuota e antarësisë prej € 21,00 në muaj është paguar për ju për një vit. Kështu që ju mund të na bashkoheni të sponsorizuar nga donacioni pa angazhime për ju dhe nëse ju shihni se anëtarësia është e dobishme për ju, ju mund të vendosni që të jeni anëtar i yni edhe në vitet në vijim.

Dhe natyrisht ju mund të vendosni gjatë këtij viti të parë  të  aplikoni për tu bërë një "Anëtar Senior" me avantazhet shtesë. Zgjedhja është në dorën  tuaj, ju jeni të lirë të  vendosni në  çdo kohë. Një email i shkurtër është i mjaftueshëm që të na informoni në lidhje me vendimin tuaj. Por sidoqoftë: Në fillim ju do jeni anëtar me antarësi falas për dymbëdhjetë muaj. Bashkohu me ne dhe provojeni!

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen