Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83

Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/25/d69308669/htdocs/clickandbuilds/GatewayAlbania/templates/as002051free/includes/includes.php on line 83
Gateway Albania | Advocacy for Albanian Exporters - Ne do të bëjmë hapin e radhës

Ne do të bëjmë hapin e radhës

Menjëherë sapo  të kemi marrë formularin e aplikimit ne do t'ju kontaktojmë me email ose në qoftë se ju doni edhe me telefon. Çfarë do të ndodhë?

  1. Ne do të ju dërgojnë statutin tonë dhe aktin tonë të themelimit që të ju informojmë saktësisht për strukturat tona
  2. Ju lutemi të na dërgoni një kopje të ekstraktit tuaj të QKR  dhe një kopje të kartës së identitetit të menaxherit tuaj të përgjithshëm ose tuajën
  3. Sapo të kemi kopjet e përmendura më lart bordi ynë do të vendosë në lidhje me aplikimin tuaj
  4. Brenda ditëve të ardhshme ju do të merrni një konfirmim në lidhje me anëtarësimin tuaj e cila ju lejon që të merrni pjesë në të gjitha avantazhet që ne ofrojmë
  5. Minimum dy ditë më vonë ne do të dërgojme ekstraktin e  QKR dhe ID në gjykatë , që të jeni ligjërisht  një anëtar i ri i organizatës jo qeveritare dhe pjesë e zërit të ri të fuqishëm të ekonomisë së eksporti. Ju jeni tani anëtar i një organizate joqeveritare dhe jo vetëm i një shoqate . Organizatat joqeveritare janë të fuqishme dhe tëmirënjohura si Amnesty InternationalÄrzte ohne GrenzenCARE, Greenpeace ose Terre des Hommes .
Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen